Tomorrow People
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
След три дни; [-Darien & Robin.] EZxKVDE
↳ Добре дошли!
!
След три дни; [-Darien & Robin.] Vd5Gyku▶Вие сте влезнали като:
Log in

I forgot my password

След три дни; [-Darien & Robin.] INhxvfC▶Най-ново:
Latest topics
» Станете наши приятели ;;;
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyMon Apr 07, 2014 7:13 pm by .Nathaniel

» Irena Salmon
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyMon Mar 24, 2014 1:44 pm by Irena Salmon

» Търся си половинка, fwb & бивши
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyTue Feb 18, 2014 5:28 pm by Aphrodite.◆

» Търся си другарче за гиф рп
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyTue Feb 18, 2014 5:27 pm by Aphrodite.◆

» Може би вълкът е влюбен в луната и всеки месец плаче за любов, която никога няма да достигне...
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyTue Feb 18, 2014 5:15 pm by John Young

» Another girl with severe past which made ​​her to be a bitch (Rebekah M.)
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyTue Feb 18, 2014 1:00 pm by John Young

» CHRISTOPHER&CAMILLE.
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyThu Feb 13, 2014 10:56 am by Camille.

» Гората
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyWed Feb 12, 2014 5:40 pm by Clara;

» Търся си друграче за минало или бъдеще
След три дни; [-Darien & Robin.] EmptyMon Feb 10, 2014 10:10 pm by Jessy Green

След три дни; [-Darien & Robin.] Pyrh8MP▶Top poster:
След три дни; [-Darien & Robin.] KTeTdGJ▶The Staff

След три дни; [-Darien & Robin.]

2 posters

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Thu Jan 16, 2014 7:06 pm

Черното ѝ отиваше. Никога не би го признала, ако не се бе наложило да облече тази къса рокля с дантелени гръб и ръкави. Седеше на първия ред от бели разтегателни столове и мислеше за дрехите си, защото нямаше силите да мисли за нещо друго. Усещаше приятното парливо чувство на алкохол, разливащ се по вените ѝ наравно с кръвта. Едва ли би задържала това каменно изражение, ако не бе обърнала поне половин бутилка водка по-рано през деня. Всъщност точно с това се събуди… Кафето бе просто, за да замаскира спиртния дъх, както и ментовата паста или дъвките с дъх на ягода и пъпеш.
През цялото време на церемонията погледът ѝ бе забит в тъмната кутия с известно съдържание. Известно доколкото знаеше, че там се намира брат ѝ, за когото бе обещала да се грижи и впоследствие заряза това обещание сред собственото си самосъжаление. Робин определено не бе психически подготвена за всички отговорности, които живота ѝ стовари, и явно бе време на съдбата да се появи на сцената, за да я засипе с множество последици, последвали от нейните грешки, та да се кали психиката ѝ.
- Идиот! Кретен! – виковете звучаха гротескно на траурния фон. Това не бяха думи, които при трезв разум би изрекла толкова високо пред портите на някоя гробище, нито пък би налетяла на момче с умерено телосложение и два пъти колкото нейните килограми, но пък тя не бе напълно трезва. – Животно!
Хората наблюдаваха с ужас сцената без да взимат участие. Постепенно някои се опитаха да ги разделят, но като че ли повече целяха да я отделят от него преди търпението му да се изчерпа и да ѝ посегне.
- Добре съм. – каза, когато успяха да я отделят и колата потегли. – Добре съм!
Този път повиши тон и вдигна ръце, за да покаже, че наистина се владее. Владееше се само привидно и при първа възможност запрати няколко особено цветущи фрази по името на изчезналия и изрита едно камъче от пътя си без да се интересува как ще го понесат обувките ѝ.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Fri Jan 17, 2014 1:16 am

Първото нещо, което трябваше да направи Дариен преди да си тръгне от работа беше да изпие едно кафе. Но това в участъка беше толкова гадно, че вече самият той мразеше вкуса му, дори преди да го опита. Беше се набило в рецепторите на езика му, че му се гадеше при мисълта за това кафе. Взе коженото си яке и го облече, а след това излезе от сградата. Озова се на паркинга, като влезе в Импалата си и потегли. Движеше се из града, като една кола профуча край него, а това го накара да погледне назад. Точно в този момент, щом обърна погледа си напред натисна спирачките рязко, защото пред очите му се появи жена. За да бъден по-точно беше младо момиче, което не само изглеждаше много ядосано, но не знаеше къде се намира, защото когато чу клаксона му много се изненада. Беше на косъм от това да я качи на капака си и дори да му се искаше да го направи с друга цел, по този начин не се получи. Бързо излезе от колата и притича до нея, като я огледа. Биваше я, но сега не трябваше да мисли за друго освен за това как е. Усмихна се мило. Отново тази фалшива усмивка:
-Добре ли сте? - попита я, за да се увери, че не я е ударил или нещо такова. Бавно се доближи, защото изглеждаше, че тя е в шок и след това за финал просто я докосна по рамото, погледна я в очите и повтори въпроса си:
-Добре ли сте? - загледа я любопитно, като зелените му очи се вглеждаха в нейните и чакаше отговор.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Fri Jan 17, 2014 6:24 am

Добре ли беше? Може би бе крайно време и сама да си зададе този въпрос, защото в момента Робин бе всичко, но не и добре. Алкохолът в крайна сметка започна да действа и не само, че налиташе на бой, ами и нямаше представа къде се намира и бе наистина очарователно, че бе запратила по дяволите единствения си превоз. Дори по-очарователно бе, че никой не я попита дали има как да се прибере, но и не ги винеше – тя самата не би качила луда в колата си, ако въобще имаше такава.
- Да. Чувствам се великолепно. – отговори с известна доза сарказъм, който се прокрадна и в усмивката ѝ. За човек, чиято глава започваше леко да се замайва, а действията ставаха все по-некоординирани, бе наистина великолепно. Нямаше почти никакви грижи и като че ли така бе по-добре, защото в противен случай би го вкарала в ролята на психолог. Май имаше нужда от такъв и ако се сетеше на следващата сутрин, то вероятно щеше да си запише час при някой. Трябваше да говори за проблемите си, които като че ли с всеки ден ставаха все повече и повече. Не знаеше единствено как ще реагира бедния човечец, когато започне да му обяснява как е била на косъм от смъртта, но се е телепортирала, как умее да чува чуждите мисли и колко очарователно откри обратно брат си, за който честно казано предполагаше, че е мъртъв от доста по-отдавна. Докато мислеше, бе отместила поглед встрани, но една мисъл бе достатъчна, за да я накара да погледне непознатия отново.
- Не се притеснявай да си споделиш мислите на глас… Едва ли ще има нещо, което вече не съм чула. – каза съвсем просто, макар че едва ли имаше нужда той да казва нещо, което тя вече знаеше. О, много добре знаеше какво му се върти из главата относно нея и честно казано не бе в състояние да се засегне точно в момента. Сега бе особено отдадена на всичко и като нищо сама би се качила върху капака на колата без да го има предвид като да последва брат си в отвъдното. Като каза кола се досети, че заслужаваше да види с кого щеше да е последната ѝ среща, затова и извърна поглед. За момент прехвърляше поглед от колата към мъжа и обратно. – Вие не го ли раздавате тузарски по принцип?
Нямаше представа за какво говори, но просто реши, че на човек на неговата възраст и предвид малкото, което бе разбрала за характера му не очакваше да види подобна класика. Не че имаше добро понятие от автомобилния свят, но знаеше това-онова от баща си, който вероятно се бе надявал първото му дете да се окаже момче, но пък и момиче да бе, това не му попречи да си предаде знанията.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Fri Jan 17, 2014 9:55 am

Точно когато си мислеше, че не може да стане по-неудобно я чу. Тя четеше мисли? Та той беше чувал за всичко това.. по-скоро беше говорил с хора, които притежават сили и като обикновен човек нямаше как да не се изненада, но не и сега. Беше навлязъл в света на тези чудати хора. Дори не знаеше дали са хора. Просто имаха дарбата да се телепортитрат, да четат мисли.. и още нещо, но забрави какво. Май беше свързано с предметите около тях. След като спря да мисли за това погледна момичето. Да е тузар. Та той беше някакво ченге, което се беше отказало от живота от както загуби съпругата си. Ако можеше да си позволи да е някакво глезено богаташче нямаше да изгуби жена си и нямаше да се занимава с тази скапана професия. Преглътна и от спомените за нея отново се отвори онази рана в сърцето му, отново усети липсата й. Отново не беше цял, но преглътна всичко. Затвори го вътре, на дълбоко и погледна напереното, пияно момиче пред себе си. Хвана я за едната ръка и я задърпа към колата си. Отвори задната врата и я постави там. Затвори вратата и се провеси през прозореца:
-Спокойно. Не те арестувам. Просто те прибирам. Кажи ми адреса си и ще те закарам до там! - нямаше намерение да прави нищо повече с нея. Още по-малко вече би си помислил да я заговаря или нещо такова. Та тя беше тузара тук. Раздаваше го на крясъци и привличане на внимание, говореше за мислите на другите. Ако не беше той а някой друг беше сигурен, че щеше да я закара направо към най-близката лудница. Щом видя погледа й отново да го гледа с неразбиране повтори въпроса си:
-Къде живееш? Ще те закарам у вас! - но явно тя беше твърде пияна. Той пък правеше огромна опашка. Отвори вратата. Накара момичето да се отпусне на двете седалки и да се излегне. Все пак след толкова алкохол, който е поела и дори и да не можеше да чете мисли можеше да помирише, а около нея имаше един особен аромат. Свали коженото си яке и я загъна. С тази рокличка едва ли щеше да й е много топло. Затвори вратата и просто потегли. Сигурен беше, че тя ще заспи, а щом се събуди те щяха да обикалят по улиците, с колата му и дори нямаше да й е направил нищо.. до сега единственото им докосване беше, когато я заведе от улицата в колата си...
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Fri Jan 17, 2014 2:54 pm

Не разбираше защо всички трябваше да са толкова строги спрямо нея. Всеки друг ден би го приела, но в момента просто не бе на себе си. Дори не съзнаваше какви циркове ги сътворява при това на сравнително оживена улица. Никак не бе добра идея да говори толкова открито за способностите си, но в момента не ѝ пукаше особено. Вероятно дори би се зарадвала на някой от Ултра, който да я прибере и след явен отказ от нейна страна да им помогне, да я „очисти“. Звучеше като добър финал за деня.
- Ти си полицай? – попита, когато и непознатия се качи в колата. Определено не го виждаше в тази светлина, но и този факт определено я накара да се замисли малко върху държанието си и да се кротне на задната седалка. Само че нямаше никакво намерение да му казва къде живее. Това беше единственото място, където се чувстваше защитена и по-лошото бе, че нямаше къде другаде да отиде. Малкото апартаментче бе единственото, което имаше като резервен вариант, а Робин определено не бе богаташкото момиче, за което я мислеше.
- Извинявай... Просто денят ми е ужасен. Изгубих брат си. Онези гадове го намериха и съм убедена, че най-добрият му приятел го е издал. – спря, замисляйки се дали можеше да подаде жалба срещу въпросния човек, но едва ли можеше да обвини човек в убийство след като му липсваше какъвто и да било контакт с престъплението. Робин просто трябваше да приеме, че понякога се случваше да има и безнаказани. Може пък и все някога имаше възможност да разчисти сметките си лично, въпреки че бе запозната с онзи недостатък на своя вид. Все тая.. Винаги имаше начин да си отмъсти без да се налага да се стига го убийство.
- Отделно от това имам чувството, че полудявам. Знаеш ли… Защо просто не ме оставиш пред… - при последните думи гласа ѝ почти се губеше, докато тя отдавна бе затворила очи и в момента се унасяше. Имаше намерението да му каже просто да я остави някъде из центъра, а тя щеше да стигне все някак до малката розова кооперация, но не успя да го каже. Алкохолът надделя и Робин се свлече върху задната седалка.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Fri Jan 17, 2014 3:25 pm

Момичето си говореше нейните глупости, докато той караше. Вече знаеше какво става. Тя беше една от онези свръхестествени хора, който можеха да четат мисли, да се телепортират и още нещо, но не помнеше какво. Брат й е бил отвлечен или убит. Е това си беше работа за него. Не беше виждал нищо по-сложно от разнищването на случай свързан със същества, като нея. Докато шофираше знаеше, че няма какво толкова да се случи. Просто щеше да обикаля из града, докато тя не се събуди, но шофирането беше изморително. Имаше нужда да спре някъде и просто да почине. Избра си един връх извън града. Точно, когато си мислеше просто да продължи натам забеляза фарове в огледалото си за задно виждане. Намали и отби в страни. Слезе от колата и видя, че колата която го следваше го подминава, а той й помагаха, все едно има нужда от помощ. Тогава го видя. Беше някакъв джип, на който пишеше някакви работи, а с големи сини букви беше изписано "ULTRA". Очакваше да слезе някакво чудовище или нещо такова, но от там слезе човек в синя униформа. Гледаше Дариен с любопитство, а той каза:
-Спуках гума. Ще ми помогнете ли? - тогава видя и как другият посяга към пистолета си. Детектива може да беше умен, но в момента направи един много грешен ход. Остави пистолета си в колата. За това просто се засили и започна битката между двамата. Повали го на земята и започнаха да се боричкат. Не му позволи да си извади оръжието. В края на краищата той стоеше отгоре му и го налагаше. Щом изгуби съзнание го закопча с белезниците си. Запуши устата му с кърпа и го натика в багажника на Импалата. Потегли нагоре по хълма и просто спря там, където мислеше да спре преди. Остави колата на пътя, което не беше много добре, но за да изглежда по-правдоподобно просто наряза гумата, все едно е минал през стъкло....


****

Знаеше защо го преследват. Заради заспалото на задната седалка момиче. Беше се качил на един хълм, от където се виждаше целият град. Застана на капака на колата си и просто се излегна, като подпря гръб на предното стъкло. Загледа се в светлините и се отпусна. Имаше нужда от почивка и знаеше, че ще я получи. Не мислеше да буди хлапето за това просто остана неподвижен и отпуснат. Бавно затвори очи и се унесе.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Fri Jan 17, 2014 3:49 pm

Когато се събуди, в първите няколко секунди Робин премина през паника, докато не си припомни какво се бе случило. Не помнеше единствено какво точно бе казала на мъжа. Сигурна бе, че е някоя глупост, но човек никога не знаеше какво ще каже в пияно състояние и бе възможно да е казала повече, отколкото бе нужно да знае той. Огледа се, но мястото, на което се намираха не ѝ бе познато. Просто знаеше, че е някъде извън града. Някакво хълмисто място. Робин огледа колата като че ли очакваше да види нещо по-различно, но липсваше съществена разлика от преди до сега. Единствената разлика бе в засилващото се главоболие, през което преминаваше, но него си го заслужаваше. Изсумтя недоволно и си обеща, че повече няма да пие, но бе наясно, че нямаше да изпълни това обещание. Даваше си го от доста дълго време и не изглежда главоболието да я възпираше отново да залитне в грешната посока. Имаше си проблеми, с които не можеше да се справи по друг начин. Само че сега имаше нужда от свеж въздух.
Робин открехна вратата с надеждата да не изтръгне мъжа от неговия унес. Ако имаше начин, дори би си тръгнала на мига, защото определено не изгаряше от желание да се заговаря пак с него, когато бе казала толкова много глупости, докато не умееше да се контролира. Но пък се чувстваше много по-добре, когато сподели всичко. Беше приятно да говори с някого по тези въпроси и вероятно наистина трябваше да потърси психолог с добро въображение, който да не опита да я хвърли в лудница след нейния опит да му разкаже за себе си и проблемите си.
- Благодаря. – каза, облягайки се върху капака на колата до непознатия. – Аз съм Робин между другото.
След като излезе почувства хладния въздух и предпочете да облече якето, което ѝ бе дал. В момента като че ли благодареше и за него и за помощта, която не бе особена така или иначе. За момент сведе поглед и забеляза кръвта по ръцете му.
Добре ли си? - попита внезапно. Не мислеше, че е заспала за дълго, но пък като се огледа установи, че имаше най-много половин час преди залез. Явно бе повече отколкото бе предполагала. Не изчака отговор преди да хване ръката му, изтривайки кръвта. Не беше негова, но забеляза леките натъртвания.
- Аз ли съм виновна? – зададе нов въпрос, срещайки отново погледа му. Разбира се, че бе тя. Едва ли имаше друг човек, който не можеше да излезе от дома си, защото някакви откачени го преследваха.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Fri Jan 17, 2014 4:17 pm

Дариен се беше унесъл в сън.. Имаше най-прекрасния от всичките кошмари, които сънуваше всяка вечер.
Той и Бет бяха на плажа. Гонеха се, целуваха се.. всичко си беше прекрасно и накрая тя влизаше във водата. Викаше го. Сваляше си горнището на банския. Обичайните палави игри за влюбена двойка. Той се затичваше и щом влезеше във водата я изгубваше завинаги. Не можеше да я намери нито на повърхността нито под водата. Изгуби я в океана. Когато чу гласа на хлапето, което беше прибрал отвори очи и я видя. Тя стоеше до него и го питаше дали е добре. След това се притесни за кръвта по ръцете му. Той се усмихна и каза:
-Нем. Не си виновна ти! - чудеше се да и признае ли какво е скрил в багажника или да остави изненадата за по кусно:
-Виж.. аз съм обикновен човек, но предполагам не знаеш какво е за детектив да научи истината. Участвах в един случай и се срещнах с хора.. от твоя вид! - след като каза това се извъртя така, че краката му да увиснат от капака. Усещаше пръстите й по кокалчетата на юмрука си. Усмихна се и й каза:
-Няма защо да се притесняваш. Вярвам ти.. за всичко.. за брат ти.. и съм сигурен, че това, което приспах в багажника ще ти хареса много. Мисля, че можеш да извлечеш информация от него.. да го намериш къде е.. - след тези думи скочи и краката му отново стъпиха на земята. Закрачи и щом стигна до задната част на колата забеляза изненадата на момичето. Явно тя не очакваше един обикновен човек да знае каква е. Извади ключовете от джоба си. Завъртя ключалката и накрая отвори капака. Вътре стоеше с разкървавен нос някакъв тип, който работеше за Ултра и ги преследваше:
-Аз съм Детектив Дариан Фрей... приятно ми е Робин! - и се усмихна мило, като се знаеше, че тази усмивка е много повече от фалшива. Тя беше маската криеща наранения човек, който знаеше какво е да изгубиш някого и сега имаше нова цел за живота си.. деня си.. щеше да й помогне да намери брат си.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Fri Jan 17, 2014 4:54 pm

Само да го бе срещнала седмица по-рано, но със своя късмет Робин би трябвало да се радва, че въобще го срещна. Все още опитваше да разбере какво значение трябваше да има тази среща. Момичето задържа погледа си върху мъжа в багажника и за момент онази ярост от по-рано се върна, но бързо се изгуби, когато тя осъзна, че нямаше смисъл от нея. Нямаше какво повече да направи освен да извърне поглед, защото нямаше желание да гледа по-дълго човекът, който едва не уби нея и вероятно бе замесен и със случая с брат ѝ.
- Той няма да ни каже нищо, а дори и да се случи, няма смисъл. – каза и се отдръпна назад. Честно казано не се интересуваше от онова, което Дариан възнамеряваше да направи с агента на Ултра. Самата тя нямаше много опции. Не бе достатъчно силна, за да му навреди с нещо, а бе прокълната да не умее да убива. Може би беше за добро, но понякога просто имаше чувството, че някои хора си го заслужаваха.
- Брат ми е мъртъв, Дариан. – довърши и се подпря отрасни на колата. Нямаше начин, по който да бъде напълно сигурна в това след като не го бе видяла с очите си. Просто присъства на някакво погребение, защото ѝ се обадиха и бе единствената от най-близките му, но никой не можеше да потвърди със сигурност какво точно се случи. Тя предполагаше, че бяха прави, защото не го бе чувала от близо половин година. Все едно бе изчезнал. Може би се укриваше някъде и нямаше желанието да отговори, когато опитваше да го открие по начин, на който бяха способни само двамата. Накрая Робин се отказа от тези опити и заряза всичко, приемайки го за мъртъв. Дори и да не бе в действителност, вероятно такова бе желанието му.
- В такъв случай този е напълно ненужен освен ако нямаш причина да го задържиш. – довърши без капка емоция в гласа си. Отново позволи на апатията да я обземе. Чувстваше се наистина добре, когато не изпитваше нещо по-различно от тотално безразличие. – А какъв бе случая момичето, за което сънуваше?
Нямаше никакво намерение да нахлува в личното му пространство. Рядко се случваше да позволи на силите си да се проявят, но обикновено когато го направеше, трудно успяваше да ги спре отново и почти винаги ставаше свидетел на неща, които бяха прекалено лични и не биваше да знае, защото не бяха нейна работа, но и рядко се сдържаше да не попита, когато се случеше така. Затова и не очакваше отговор. Оставяше избора на околните и те споделяха единствено при желание.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Fri Jan 17, 2014 5:43 pm

Дариен я слушаше. Брат и не беше мъртъв. Беше мъртъв за нея. Слушаше я внимателно и нямаше нищо против да поизмъчи копелето в багажника си, докато не го удари в най-болезненото му място. Затвори капака със сила, като остави "арестувания" там. Преглътна, като използва ръката си, за да се подпре на колата и каза:
-Това... е миналото.. - след тези думи погледна към нея и видя любопитният й поглед. Тя се опитваше да го разбере и не знаеше дали може да усеща емоции и чувства, но ако можеше от него щеше да усети тъга, празнота и мъка. Усмихна се и отново се появи онази маска на щастлив човек, въпреки, че той дори не помнеше това чувство. След като видя, че тя просто го гледа и чакаше закрачи. Застана пред нея и каза:
-Тя.. тя ми беше съпруга.. - гледаше светлините на града. Вдиша и издиша тежко и допълни:
-Понеже се занимавах с подземния свят и се опитвах да разплета някакъв гаден случай свързан с мафията.. те решиха да ми я отнемат. Една вечер се прибрах в къщи и я намерих.. не само не дишаше, но бяха използвали кръвта й, за да ми оставят бележка.. - след тези думи той погледна момичето и допълни:
-Опитвам се.. да я забравя.. просто да продължа напред, но.. не мога.. просто не мога да продължа напред.. липсва ми и постоянно я сънувам.. имам чувството, че бди над мен! - след тези думи се усмихна отново и това беше усмивка от тъка:
-Така де... нека просто.. се разкараме от тук. - след това погледна към багажника от колата и допълни:
-Да го закараме до едно местенце и да го разпитаме.. може да открием нещо за Ултра.. - след тези думи се усмихна и допълни:
-А ако искаш ще те оставя някъде.. за да се прибереш.. - и зачака отговора й.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Sat Jan 18, 2014 7:18 pm

Робин го изслуша без да го прекъсва като същевременно съжаляваше, че бе подхванала темата. Съвсем не очакваше нещата да се окажат толкова сложни и заплетени. Честно казано се надяваше, че тя просто е изчезнала и имаше шанс поне един от двамата да е щастлив. Нямаше и представа с какво би могла да помогне, но поне веднъж можеше да намери някаква полза от силите, които притежаваше.
- Няма смисъл да се опитваш, ако не си готов да я пуснеш да си отиде, а ти очевидно все още не си. – каза с лека въздишка при спомена за мъжа в багажника. Не бе най-точното сравнение, но пък реално той бе единственият, от който за последен път бе чула името на брат си преди да го сметнат за мъртъв. Дори и да не бе, за Робин се водеше такъв. Имаше два варианта и двамата бяха равносилни на смърт. Единият бе действително да го бяха ликвидирали, а другият – да бе приел да работи за тях. Нещо, на което тя даде отрицателен отговор и явно в правилата им не влизаше да пуснат човек като тях на свобода след като няма криминално досие, нито намерение да работи за тях.
- Знам достатъчно за Ултра, за да съм на намерение, че да си имаш работа с тях не води до нищо хубаво. – продължи след кратко мълчание, отмествайки поглед встрани. – Мислят си, че са организация в полза на човечеството като се занимават с необясними криминални прояви като обири, убийства.. Въобще мислят си, че правят нещо като това, с което се занимаваш и ти, но честно казано не им пука особено за досието ти, ако те искат с някаква цел и им откажеш. Не че и по други поводи, които не са по тяхно желание, им пука малко повече.
Лично тя нямаше желание да чува отново онези патриотични фрази, които като че ли всеки агент заучаваше наизуст и повтаряше до сетния си дъх. Не можеше да повярва, че има чак толкова болни мозъци, че да вярват сляпо в онова, което казват, когато виждаха какво се случва около тях. Робин известно време наблюдава от разстояние човекът, който я бутна от онзи покрив. Той имаше прекрасна съпруга и две деца и с тях беше възможно най-грижовния и великолепен човек, който можеше да се срещне в наши дни. Нямаше нищо общо с онова каменно изражение и празен поглед, които го караха да изглежда като програмиран.
- И ако питаш мен, по-добре е да не ме оставяш сама.. Не се знае дали след два часа няма да се наложи да ме прибереш заради някоя глупост… - заяви накрая и се засмя на собствените си думи.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Mon Jan 20, 2014 10:28 am

Дариен я погледна и каза:
-Добре... няма да те оставя сама.. колкото и странно да звучи идваш с мен! - след тези думи погледна за последно града. За тази вечер де. Щеше да се качи отново тук горе, някой ден. Бавно прокара пръсти по капака на Импалата си, докато се доближаваше до момичето. Застана пред нея и попита:
-Този път отзад или отпред? - когато видя изненаданата й физиономия се обоснова:
-Къде искаш да се возиш? В колата? - след като явно тя реши къде да седне той й отвори вратата и й помогна да влезе, а след това последва примера й и седна зад волана. Запали автомобила и бавно потегли. Щяха да отидат в един склад. В момента нямаше никого там, защото беше тайно убежище. Там щяха да скрият заложника си и може би да го размаже от бой, докато не им каже нещо. Погледна момичето и я попита:
-Ами... какво е.. да си.. себе си? Да имаш дарба? - и хвана здраво волана, защото следваше остър завой. Взе го рязко и леко изгуби равновесие, но веднага се оправи. Погледна пътя пред тях. Фаровете на импалата го озаряваха и той следваше лентите, който го ограждаха:
-И дам... лесно ли ти е? Как си намираш.. не знам.. приятели като теб и такива работи? - и зачака отговора й
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Mon Jan 20, 2014 11:03 am

В погледа ѝ се прокрадна искрена благодарност, че нямаше да я изостави на някое място. Колкото и да предпочиташе просто да се прибере, в момента Робин не бе убедена, че е правилно да го направи и не се притесняваше единствено за себе си, а и за околните, защото не бе далеч от идеята отново да залитне към някой дребен опиат, колкото да притъпи цялата тази лудница, която сама представляваше. Факта, че дори не съзнаваше обаче, че отново я следят, бе достатъчен, за да я принуди да се замисли над живота си и да осъзнае, че не можеше да продължава по този начин и в момента виждаше спасението си като остане с Дариен, независимо какво възнамерява да направи той.
- Сложно е. – даде му нееднозначен отговор, но все пак реши да го допълни. – Понякога е забавно, когато можеш да си спестиш дългото пътуване, но е необходимо да имаш някакъв контрол над тези сили. В същото време има неща, които пък нямам желание да разбирам за околните, но май и това опира до контрола и практиката. Най-лошото е, че вместо да прави живота по-лесен, всичко това го усложнява.
Нямаше нищо против силите си, въпреки че понякога изглеждаше все едно на драго сърце би се сбогувала с тях, ако получеше подобна оферта от Ултра. Не че те биха я попитали, ако вземеха това решение вместо нея. Понякога наистина искаше да има скучен и обикновен живот, но човек пък винаги искаше това, което няма. Тя просто мразеше факта, че бе позволила да влезе в полезрението на тези хора и сега трябваше да премисля всяко свое действие и да се крие като престъпник, когато не беше такава.
- Честно казано не съм търсила.. Има хора като мен, които познавам, както знам, че има и други, но голяма част от нас са принудени да се крият. Все едно в света е обявен непрекъснат ловен сезон, а ние сме дивеча. – изръси в жалък опит да се разсее от всичко и да погледне на нещата от забавната страна. – Освен това никога не можеш да си сигурен на кого можеш да се довериш и на кого не..
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Mon Jan 20, 2014 11:22 am

Колата се движеше. Двигателя и ръмжеше и когато видяха табелата разбраха, че влизат в града. Щом се озоваха по улиците му той погледна момичето. Тя се страхуваше. Може и да не го показваше, но я беше страх от другите. От тези, който я преследват. Дариен се усмихна и щом чу последният й коментар го каза:
-Спокойно! Аз ще те пазя! - не можеше да му се довери, но някак си вътрешно, като човек изгубил близък човек той беше готов да я предпази. Намали скоростта и сви по малките улички. Не изглеждаше, като място, на което трябва да отидат, точно след като и е казал, че ще я пази. Накрая видяха един малък гараж. Нищо особено. Дариен извади едно дистанционно от жабката и отвори вратата, а щом влязоха вътре всичко беше една тъмница, а като прибавим това, че навън беше нощ може би Робин щеше да се притесни. Вратата на гаража се затвори и след секунда лампите светнаха. Бяха от онази ярка бяла светлина. Всичко наоколо беше бяло и имаше технология от последен писък. Непроследими компютри, телефони и какво ли още не. Тук се укриваха хора, като него. Тези, който работят с висока класа от подземния свят. Дариен слезе от колата и притича да и отвори. Погледна я и каза:
-Можем да останем тук. Горе има баня и легло. Ако искаш можеш да ги използваш, а аз ще спя в колата.. или на дивана. Няма защо да се притесняваш за мен! - след тези думи се усмихна и допълни:
-А утре.. утре мисля да изкарам този мръсник от багажника и да го поразпитам, но за сега просто ще спим. - след тези думи я погледна в очите и й каза:
-Добре дошла в моята малка бърлога.. - и за финал допълни:
-А да.. и това е хладилника - отвори един шкаф за инструменти и се оказа, че е замаскиран хладилник:
-Това е печката - отново беше скрита в шкафовете:
-И дам.. може да намериш каквото си пожелаеш. Мисля че тази кутия за инструменти е микровълновата! - и след като й показа всичко допълни:
-Чувствай се, като у дома си!
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Mon Jan 20, 2014 12:03 pm

Представяше си скривалището на утрешните по същия начин или това бе просто представа, която мъкнеше след себе си от детството и хилядите холивудски продукции, които имаха идентична представа за секретно убежище. Би излъгала, ако за момент не се усъмни в намеренията на Дариен, но пък след това се досети, че той все пак бе детектив, което вдъхваше доверие и доза почтеност, която би трябвало да му е присъща черта на характера.
- Сам ли направи всичко това? – попита, оглеждайки наоколо и запознавайки се с тънкостите и тайните помещения, криещи далеч по-практични предмети от очакваното. Опитваше се да пресметне колко време е било необходимо за достигането на тази идея и до нейното осъществяване. Макар че изглеждаше, че води далеч по-обикновен живот от нейния, Робин тепърва започваше да разбира колко си приличаха с Дариен. Нямаше представа защо и той бе решил да се скрие зад четирите стени на някакво убежище, което му вдъхваше сигурност, но вярваше, че има нещо общо със смъртта на съпругата му. Вероятно тя бе причината и за осъществяването на тази идея, защото единствено човек с доста свободно време можеше да постигне такива резултати.
- Внимавай с него… Понякога са наистина жилави. – каза след секунда, срещайки погледа му. Кимна към багажника, докато му подаваше якето, и се отправи към мястото, където бе споменал, че може да намери банята. Съмняваше се, че ще успее да заспи, когато толкова близо около нея имаше агент на Ултра. Нямаше им доверие и предпочиташе да остане будна, за да се измъкне при нужда, но засега не сподели тези си мисли, които автоматично щяха да преотстъпят леглото на Дариен. Пък и нямаше желанието да се натрапва. Въобще се заслужаваше това отношение след като преди час или повече бе просто лудата, застанала по средата на пътя, смущаваща хората с виковете си и пречеща на движението.
- Благодаря. – успя да каже преди да изгуби зад вратата на банята. Почувства се задължена да го каже.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Mon Jan 20, 2014 3:12 pm

Дариен просто стоеше и я гледаше. Тя отиваше към банята. Явно беше решила да се изкъпе. Докато правеше това той включи единият лаптоп. Започнаха да зареждат някакви програми, докато той се събличаше. Остана само по боксерки без да знае дали тя го наблюдава или не, но и не го интересуваше. Просто обу внимателно едно долнище на спортен анцуг и след това седна на стола си. Написа няколко неща и се отвори доклад. Беше доклад за различни случай за убийства. Търсеше нещо, но накрая не издържа. Звука от багажника на колата му го влудяваше. Закрачи и щом отвори багажника нанесе удар с юмрук в носа на Ултрата. Погледна го и му каза:
-Виж какво. Спри да вдигаш шум, ако искаш да живееш! - след което хвана вратът му с ръка и допълни:
-Имам нещо специално за теб - отново закрачи на някъде и взе инжекция. Беше пълна с някаква течност. Заби я в рамото му и натисна спринцовката, като го упои. Трябваха точно десет секунди преди той да заспи и багажника беше затворен отново. Той се върна на стола и остана там. Не го интересуваше, че е гол от кръста нагоре или че едва гледа монитора. Просто разглеждаше различните данни и изведнъж започна да се унася, като поклати глава. Трябваше да полегне, а не искаше да взема леглото. За това отиде до Импалата. Отвори задната врата и се настани на задните седалки, като усети колко бързо се унася.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Mon Jan 20, 2014 3:37 pm

След като затвори вратата в първите няколко минути Робин се облегна върху нея и се заслуша. Въпреки че се убеждаваше, че Дариен е на нейна страна, тя не успя да прогони съмненията, затова и опита да отгатне какво точно правеше той, но единственото, което чу бяха думите му, отправени към мъжа в багажника, като дори тях не разбра, а просто чу гласа му. Предположи, че шума съпътстваше именно този кратък разговор и едва тогава се огледа. Съблече роклята си и направи няколко крачки по плочките към вече пусната и нагодена вода от душа. Стараеше се да не мокри косата си, защото на първо време искаше да вземе просто душ, пък и не знаеше дали след това щеше да има начин, по който да я изсуши. Откриването на кърпа бе лесно, защото в банята имаше, но не беше същото с опитите да открие нещо алтернативно, което да облече.
- Извинявай… - каза и дръпна леко един от крачолите му след като нямаше как да го потупа по рамото. Не искаше да го буди, защото още преди това бе забелязала колко изморен изглеждаше. Може би просто трябваше да почака един поредните му кошмари да го разбудят, за да го попита. Не че желаеше те отново да го тормозят. Ако имаше начин, щеше да ги прогони, но нито бе сигурна дали можеше да води разговор по телепатичен път, когато някой спи, нито пък имаше тази възможност, когато Дариен не бе като нея.
- Къде мога да открия какво да облека? – попита с бегла усмивка, когато той най-накрая отвори очи, за да я погледне кой беше и какво искаше. – И може спокойно да си използваш леглото. Съмнявам се, че ще успея да заспя, знаейки, че не сме единствените тук.
Това бе основната причина, но не и единствената. Тя не бе уморена. Все пак поспа малко в колата му след като я прибра от оживената улица.
- Тъкмо ще има кой да те пази от лошите сънища… - допълни в опит да го разсмее.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Mon Jan 20, 2014 4:41 pm

Дариен сънуваше доста странен сън. Преследваше кола, която беше стара колкото неговата. От 60-те, 70-те. Не знаеше защо я преследваше, но беше сигурен, че ще открие нещо в нея. Изведнъж усети, че съня прекъсва и щом отвори очи парещата болка в тях веднага го върна към желанието за това да поспи, а щом се изправи я видя. Стоеше само по кърпа и мисълта за голото и тяло пред него, а и това, че до сега беше спал го подсетиха за доста перверзни моменти, но той веднага побърза да ги изгони от главата си. Излезе от колата и закрачи бавно, като отиде до един шкаф, който си беше точно гардероб и го отвори. Вътре имаше доста негови дрехи и той каза:
-Ами.. а... не е кой знае какво, но предполагам, че моя тениска ще ти свърши работа и ако искаш можеш да намериш нещо друго. - след това се облегна на капака на автомобила си. Огледа я и каза:
-Как така нямаш приятел, който да те пази.. красива си.. вярно, че имаш там.. супер сили, но.. не може ли да имате нещо между вас.. Имам впредвид.. можете ли да се обвързвате? - и зачака отговора й. Не беше в състояние да мисли, защото почти не беше спал от дни, но по-добре да си правят компания, от колкото да спи.. а и.. все още не можеше да прогони перверзните си мисли за това как ли би изглеждала без кърпа и момента, в който тя се беше навела, за да го събуди.. отново поклати глава. Рано сутрин.. или по-скоро малкото сън го караха да мисли с другата глава.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Mon Jan 20, 2014 5:12 pm

Робин не очакваше да нещо по-особено. Просто търсеше нещо, с което да замести онази ужасна рокля, която не бе добър избор за деня предвид негово развитие, но пък тя не можеше да предвижда бъдещето, че да знае какво ще се случи. Да, една тениска определено щеше да свърши работа и Робин посегна към тях.
- Не ме изкарвай изрод… Ние сме като хората, като вас. Просто в определени случаи сме с крачка напред, а в други – назад. – отговори, докато се обличаше. Мислеше, че Дариен знаеше повече за тях отколкото сега показваше, че знае. – Ти май не си особено запознат с моя вид?
Сгъна внимателно кърпата след като я отдели от тялото си и едва тогава се обърна отново към него след като досега бе с гръб към него. По устните ѝ заигра по-широка усмивка от предишната все едно се забавляваше от факта, че Дариен предполагаше, че познава добре хората като нея, а съвсем не бе така.
- Мога да ти кажа каквото те интересува, поне доколкото и аз съм запозната с него. – продължи, премествайки се към дивана, на който буквално се тръшна и кръстоса крака, качвайки го горе. – Като се започнали с тази тема… Нещата стоят по същия начин като при вас. Влюбваме се, караме се.. Въобще историята е абсолютно същата. Вече по друг начин стоят нещата с телепатичната връзка. Понякога се случва ако дълго време контактуваме с някого по този начин, да започнем да изпитваме някаква особена връзка с този човек, която ни кара да изпитва нещо повече от приятелско отношение и в повече случаи се бърка с любов или известна доза привличане. Освен това много малка част от нас са способни да убиват. Това са успешните опити от експериментите на Ултра за създаването на перфектните агенти. Не че това има нещо общо с въпроса ти… И за протокола, мисля, че баща ми играе важна роля в ситуацията с липсата на приятел.
Замълча, когато осъзна, че в продължение на няколко минути единствено нейният глас се чуваше и вероятно половината от казаното го отегчаваше и никак не го интересуваше. Не бе сигурна дори, че очакваше отговор на въпроса си на първо време…
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Mon Jan 20, 2014 5:40 pm

Дариен я гледаше. Тя свали кърпата и видя перфектното й тяло, докато обличаше тениската. Тя въобще не се притесни от голотата си пред него. След това просто се премести на дивана и чак след като качи крачетата си горе той осъзна, че тя е без бельо. Опита се да не я гледа, но очите му се вторачиха в нея. Той не беше като повечето мъже. Би се загледал в това, което се криеше между краката й, но той я погледна в очите и й каза:
-Ами не точно.. знам само, че имате някакви сили.. трите Т мисля че.. и дам.. четете мислите на хората.. - след тези думи се доближи до нея и седна на дивана:
-Значи.. ако четеш мислите ми много... има вариант да се влюбиш в мен или това е само между такива, който имат сили? - след като попита това преглътна и постави ръцете си в областта на достойнството си, в опит да прикрие възбудата си. Преглътна тежко и я погледна:
-Така де.. имам впредвид.. правите секс като нас, всичко е като нас.. любовта, чувствата... половите органи.. до колкото виждам, но.. - след тези думи я погледна и допълни:
-Какво става, ако забременеете? Децата? Всичко ли е като при нас? Те имат ли сили или.. не знам... така де.. и.. баща ти? Чак такъв задник ли е? - и зачака отговорите на многото си въпроси, докато си играеше с пръстите на ръцете си.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Mon Jan 20, 2014 6:35 pm

Странно беше да отговаря на всичките тези въпроси, използвайки фрази като „моя“ и „твоя“ вид или „нас“ и „вас“, когато самата тя не се възприемаше за особено различна. Всичко това бе по-объркано на теория, отколкото реално бе. Робин бе човек. Имаше еднакви права с всички останали на тази земя. Просто умееше неща, за които повечето четяха единствено в книгите. Владееше телепортация, телекинеза и телепатия, но това не я възпираше от лекарска кариера или такава на психолог, ако решеше да се занимава с това. Понякога дори забравяше за тези сили, защото бе по-безопасно да не парадира с тях. Не се забавляваше за тяхна сметка и ги използваше единствено при нужда, защото така бе научена. Май всички бяха така научени, защото никой не желаеше да бъде предател или да се лиши от тези на пръв поглед проклети усложнения.
Изслуша внимателно всичките му въпроси и се засмя след последния. Никога не се бе сещала за това определение, но то наистина му пасваше и все пак бе твърде меко казано.
- Нямаш си на представа… - отговори първо на последния въпрос, но имаше намерението да даде отговор и на останалите. – Не е задължително да се влюбвам. По-скоро ще изградя някаква връзка с теб, предполагам, че е свързано с чрез мислите ще те опозная добре и ще мога да споделям емоциите и чувствата ти. Но не съм напълно убедена как точно действа и дали е възможно между нас или само между утрешните, тоест тези като мен.
Робин постепенно се доближи към него, докато не бе достатъчно близо, че да прехвърли единия си крак от другата му страна. Не бе добра в разчитането на желанията, но бе добра в разчитането на езика на тялото, а неговото определено бе прекалено приказливо в момента, дори и Дариен да опитваше да го прикрие. Разбира се, нямаше да се разсърди, ако я отблъснеше след като вече знаеше за съпругата му.
- Да, преди всичко ние сме просто хора. – този път не спомена „като вас“, защото говореше и за двамата, а не само за себе си и утрешните. – Предполагам силите се предават с гените, защото има деца, които ги наследяват, както и такива, които не. А ти защо си толкова любопитен за това?
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Mon Jan 20, 2014 10:08 pm

Когато тя го прекрачи и се озова над него той можеше не само да види какво се крие под тениската, защото все пак позата й разкриваше всичко, но можеше да я усети, защото ръцете му бяха точно там. Независимо от това той усети топлината й отдолу. Не беше само той възбуденият. Леко се отдръпна и преглътна и й каза:
-Значи няма за какво да се притеснявам! - очите му срещнаха нейните и той се усмихна:
-Ти си точно като мен! - щом каза това ръцете му бавно се плъзнаха нагоре по бедрата й, а след това по тениската й и се спряха на вратлето й. Придърпа я към себе си и й каза:
-Впрочем.. преди всичко.. ти знаеш най-съкровените ми тайни и.. дам.. не искам да ме съжаляваш за нищо.. просто се отдай на момента. - щом каза това я придърпа към себе си. Тя усети устните ми, който се сляха с нейните и целувката, която беше палава и игрива. Не искаше да се възползва от нея и нямаше да го направи за това щом я целуна и приключи с това я остави да действа както иска. Остави я да прави каквото иска и ако тя искаше да прави нещо повече с него, от това да стой отгоре му щеше да го направи, но ако не искаше той нямаше да я кара нищо насила. Не го интересуваше, че има ултра в колата или че тя не е човек.. впрочем.. за него тя беше човек, беше едно красиво младо момиче, което беше голо пред него и ако не направеше нищо щеше да остане в онзи свят на тъжно ченге, което не може да живее и щеше да си умре сам.
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Mon Jan 20, 2014 10:52 pm

Тази усмивка като че ли бе първата, която изглеждаше искрена, или тя просто си въобразяваше, защото вече толкова пъти опитваше да го разведри. Нямаше значение. Робин просто се усмихна в отговор, но след малко вече не бе толкова сигурна. Никак не хареса известното му отдръпване, което оставяше избора на нея. Робин не страдаше от предразсъдъци в това отношение и по-скоро тя трябваше да очаква неговото решение, а не той нейното. Все пак не искаше да го води в тази посока, ако не бе готов да продължи с живота си.
- Сигурен ли си, че си добре предвид ситуацията? – попита, опитвайки да открие отговора в погледа му преди да го получи словесно. Нямаше представа кога Дариен бе изгубил съпругата си и дали можеше да приеме всичко това. Можеше и сама да си даде отговор, но сама бе казала, че предпочиташе да не навлиза в личното пространство на другите, затова и опитваше да не се рови из мислите му, но имаше моменти, в които любопитството побеждаваше волята. Робин не дочака отговора му, но вече знаеше, че той като че ли нямаше нищо против това, което се случваше, затова отново сля устните с неговите като притисна тялото си към неговото.
Съмнението обаче си остана. Тялото му говореше едно и Робин бе готова да последва тези желания, но я интересуваше и какво се случваше в главата му, въпреки че бе чувала, че мъжете в подобни моменти забравят да мислят. Вероятно и затова отдели устни от неговите и ги спусна по врата му, колкото да му позволи все пак да даде някакъв отговор на зададения въпрос. Най-малко се вълнуваше от агента на Ултра в багажника. Не го чуваше и почти забравяше за него, като цяло забравяше почти за всичко и близостта я караше просто да захвърли всички дрехи и наистина да се отдаде на момента, но все още запазваше известно благоприличие и се контролираше.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by -darien Mon Jan 20, 2014 11:49 pm

Тя стоеше отгоре му. Готова да го нападне, така както всяка жена би искала. Трябваше да помисли добре. Все пак знаеше за какво го пита. Дали беше готов да преживее смъртта на жена си. Беше ли? Минаха четири години от както я изгуби и шест от брака им. По документи вече не бяха женени, защото семейството й поиска развод, като разбра че той е виновен за смъртта й. Преглътна тежко и докосна пръста си, където стоеше халката му. Там вече не само нямаше белег, но нямаше и пръстен. Щом погледна момичето в очите й каза:
-Мисля, че трябва да забравя миналото и да се наслаждавам на настоящето. То може да се окаже много по-хубаво, нали? - след тези думи се наслади на целувките й по вратът му, като изведнъж я спря. Погледна я в очите и попита:
-А ти? - след което я целуна. Не почака отговора й, а просто сля устни с нейните за една страстна целувка и щом се отдръпна я погледна в очите:
-Ти желаеш ли го? Имам впредвид.. аз съм готов да го направя.. все пак това не е прегрешение, щом си нямам никого, но.. не знам ти дали си имаш.. и... сещаш се.. може да навредя на теб и връзката ви! - след тези думи се отпусна и тя усети възбуденият му член, който се опитваше да изскочи от долнището му, но не го пускаше на свобода. Искаше да види дали тя го желае. Преглътна тежко и зачака, за да разбере какво желае тя, а не какво желае само той..
-darien
-darien
I'm just a human
I'm just a human

Posts : 59
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Robin. Tue Jan 21, 2014 10:14 am

Съжали, че попита. Забеляза как за момент Дариен се отдаде на спомените и Робин побърза да сплете пръсти с неговите, за да го накара да ги прогони. Вярно бе, че тя не знаеше какво е да изгубиш близък по такъв начин, въпреки че бе загубила и майка си, и брат си, но това бе напълно различен тип връзка. Освен това обикновено тя прекратяваше този тип отношения дали заради себе си, дали заради доброто на другите.
- Не помниш ли какво ти казах по-рано за баща ми? – попита, когато отново го целуна. Робин рядко бе задържала някоя сериозна връзка, но дори и да го направеше, тя рядко просъществуваше заради нейното решение да си стои повече вкъщи заради всичките си проблеми с Ултра. Като че ли единствено това действаше, защото не знаеха къде да я открият, както пък и тя не им се явяваше през очите. – Нека не говорим за това…
Действително нямаше намерението да говори за връзките си, защото нямаше и какво толкова да каже. Самият факт, че тя направи първата стъпка сега бе красноречива за липсата на каквато и да било пречка от нейна страна и единствено, за което се притесняваше бе да не го притиска да направи нещо против волята си. Робин отново срещна погледа му като се отдръпна леко от него и съблече тениската. Нямаше нищо против тя да бъде първата без дрехи, както нямаше и нищо против да прави отново и отново първата крачка, ако това караше Дариен да се чувства спокоен, че не я кара да прави нещо против волята си.
Робин нямаше такива планове. Сега изглеждаше като добра идея просто да му бе казала адреса и да се бе прибрала, но и се радваше, че не го направи. Не се замисли преди да притисне обратно тялото си към неговото и да потърси устните му. Този път си позволи да закачи леко езика му с върха на своя и от устните ѝ се изтръгна тиха въздишка, когато не съзнателно се докосна до възбудата му.
Robin.
Robin.
The Tomorrow people
The Tomorrow people

Posts : 194
Join date : 2014-01-13

Back to top Go down

След три дни; [-Darien & Robin.] Empty Re: След три дни; [-Darien & Robin.]

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum