Tomorrow People
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Irena Salmon EZxKVDE
↳ Добре дошли!
!
Irena Salmon Vd5Gyku▶Вие сте влезнали като:
Log in

I forgot my password

Irena Salmon INhxvfC▶Най-ново:
Latest topics
» Станете наши приятели ;;;
Irena Salmon EmptyMon Apr 07, 2014 7:13 pm by .Nathaniel

» Irena Salmon
Irena Salmon EmptyMon Mar 24, 2014 1:44 pm by Irena Salmon

» Търся си половинка, fwb & бивши
Irena Salmon EmptyTue Feb 18, 2014 5:28 pm by Aphrodite.◆

» Търся си другарче за гиф рп
Irena Salmon EmptyTue Feb 18, 2014 5:27 pm by Aphrodite.◆

» Може би вълкът е влюбен в луната и всеки месец плаче за любов, която никога няма да достигне...
Irena Salmon EmptyTue Feb 18, 2014 5:15 pm by John Young

» Another girl with severe past which made ​​her to be a bitch (Rebekah M.)
Irena Salmon EmptyTue Feb 18, 2014 1:00 pm by John Young

» CHRISTOPHER&CAMILLE.
Irena Salmon EmptyThu Feb 13, 2014 10:56 am by Camille.

» Гората
Irena Salmon EmptyWed Feb 12, 2014 5:40 pm by Clara;

» Търся си друграче за минало или бъдеще
Irena Salmon EmptyMon Feb 10, 2014 10:10 pm by Jessy Green

Irena Salmon Pyrh8MP▶Top poster:
Irena Salmon KTeTdGJ▶The Staff

Irena Salmon

Go down

Irena Salmon Empty Irena Salmon

Post by Irena Salmon Mon Mar 24, 2014 1:44 pm

Irena Salmon Tumblr_mjo1btpnuX1rumbcwo1_500
Irena Salmon|20|Tomorrow People|Telephaty, Telekinesis, Teleportation|FC: Phoebe Tonkin

Ирена е сложен характер. В един момент може да бъде мила и добра, а в следващия може да те накара да намразиш живота си. Тя е любителка на опасностите и затова лесно се забърква в неприятности. Рядко може да се случи да покаже емоциите си. Трябва да й е дошло много изнагорно, за да пролее някоя сълза. Щастието, него остава малко на заден план. Ирена е самоуверена, упорита и още какво ли не.

Не може да се каже, че Ирена е имала розово детство, като останалите дечица. Тя е израснала в семейство на наркомани и това оказало огромно влияние върху живота й. Наложило й се да порасне прекалено бързо и да се грижи за това да имат поне някакви пари. От малка се научила да бъде превъзходна актриса, да краде и кой знае още какво. Думичката честност й била напълно непозната.
Открила способностите си едва на дванадесет годишна възраст. Това й подпомагало още повече, а след като навършила шестнадесет накрая се решила да си спести още някоя година малтретиране и се телепортирала в напълно непознат за нея град. Чувствала се като изгубено малко паленце, но това нямало да й попречи да се справи. Преди беше успяла и сега щеше да успее отново.
Брюнетката затвори очите си за миг и остави спомените й да преминат пред очите й като филмова лента, сякаш сега щеше да спре да живее. Искаше да се отърве от миналото си и да започне на чисто.
"- Ако не беше това дете сега нямаше да сме в това състояние! - викаше мъжът, който този път като по чудо не се беше дрогирал. Това можеше да се случи само веднъж на колко ... 4 години? 
Независимо дали мъжът беше на себе си или не той отново щеше да посегне на малката си дъщеричка или пък на съпругата си, която изобщо не излизаше от състоянието в което се намираше. 
Въпросът, който си задаваше малката Ирена винаги е бил "Как те все още се държат на крака ами не са под земята?". Беше странно това нещо да си го мисли едно малко дете, но обстоятелствата бяха такива. 
Не можеше да получи никакво образование в училище, но това не й пречеше да влиза в някоя книжарница и да прочита тук-там нещо. Не й пречеше да се оправя в живота съвсем сама като възрастен човек."
- Новият ми живот започва от сега. - прошушна си тихо момичето и се усмихна на себе си и на живота. 
- Малката пази се! - извика някакъв мъж и когато брюнетката отвори очи забеляза идващата към нея кола с бясна скорост. Ирена изобщо не се сети просто да изтича към тротоара ами се телепортира пред хората, които бяха навън - не че бяха много в студеното време. 
Едно от нещата, които помни е как се намира в огромна сграда и всичко върви като по мед и масло, но след това започват тествания и експерименти. От хората в тази сграда Ирена научава за хората със способности, като нея и агенцията, в която се намира, която пък на свой ред се опитва или да се отърве от тях или да ги доосъвършенства.
След един от експериментите на които биват подлагани младежите Ирена е един от малцината, които успяват да го преминат. Научавайки мрачните тайни на "Ултра" госпожица Салмън бяга и се опитва да се укрие от тях.
Irena Salmon
Irena Salmon

Posts : 1
Join date : 2014-03-24

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum