Tomorrow People
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Can i call it home? - Page 2 EZxKVDE
↳ Добре дошли!
!
Can i call it home? - Page 2 Vd5Gyku▶Вие сте влезнали като:
Log in

I forgot my password

Can i call it home? - Page 2 INhxvfC▶Най-ново:
Latest topics
» Станете наши приятели ;;;
Can i call it home? - Page 2 EmptyMon Apr 07, 2014 7:13 pm by .Nathaniel

» Irena Salmon
Can i call it home? - Page 2 EmptyMon Mar 24, 2014 1:44 pm by Irena Salmon

» Търся си половинка, fwb & бивши
Can i call it home? - Page 2 EmptyTue Feb 18, 2014 5:28 pm by Aphrodite.◆

» Търся си другарче за гиф рп
Can i call it home? - Page 2 EmptyTue Feb 18, 2014 5:27 pm by Aphrodite.◆

» Може би вълкът е влюбен в луната и всеки месец плаче за любов, която никога няма да достигне...
Can i call it home? - Page 2 EmptyTue Feb 18, 2014 5:15 pm by John Young

» Another girl with severe past which made ​​her to be a bitch (Rebekah M.)
Can i call it home? - Page 2 EmptyTue Feb 18, 2014 1:00 pm by John Young

» CHRISTOPHER&CAMILLE.
Can i call it home? - Page 2 EmptyThu Feb 13, 2014 10:56 am by Camille.

» Гората
Can i call it home? - Page 2 EmptyWed Feb 12, 2014 5:40 pm by Clara;

» Търся си друграче за минало или бъдеще
Can i call it home? - Page 2 EmptyMon Feb 10, 2014 10:10 pm by Jessy Green

Can i call it home? - Page 2 Pyrh8MP▶Top poster:
Can i call it home? - Page 2 KTeTdGJ▶The Staff

Can i call it home?

2 posters

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Can i call it home? - Page 2 Empty Can i call it home?

Post by - Cara Coburn. Tue Jan 14, 2014 10:09 pm

First topic message reminder :

Не беше очаквала да направи точно това, но думите му.. те я разкъсваха вътрешно.. разкъсваха я по начин, по който той не можеше да предположи.. разкъсваха, та чак сякаш се опитваха да съдерат кожата й, а сякаш всяка една дума нарочно се повтаряше в съзнанието й..сякаш да й покажат, какво бе направила,че бе загубила единственото, което не искаше да загуби, а от това болеше, болеше толкова много..единственото, което й беше останало.
-Може.. –отвърна му тя, когато го видя в стаята си, но бе толкова неочаквано, че сякаш кожата й настръхна навсеки милиметър... „Знаеш ли, ти си единственото, нещо което не исках да изгубя, но загубих и теб” започна тя, като легна на една страна обръщайки се към него и вглеждайки се, облиза леко устните си и затвори за миг очи преди отново да ги отвори и да се вгледа в него. Пое си дълбока глътка въздух..
Когато отидох в хотела..исках наистина просто да ида при Ултра... само защото знаех, че съм съсипала всичко между нас. Чудих се всеки един от дни, дали да не ги накарам те да дойдат при мен или аз да ида при тях. И точно когато бях взела решение, Стефан дойде” – знаеше, че ще му е трудно, но искаше да му каже всичко, нямаше вече тайни от него или щеше да му го каже или просто нямаше да успее никога отново да го спечели...
Каза ми, че ако аз не се върна и ти няма да останеш тук.. каза му, че ме обичаш, ....казах му, че обичам теб и че онази нощ, онзи нощ е най – голямата грешка в живота ми, че един секс, не може да промени това, което изпитвам към теб. „ – спря да говори в главата му, защото не беше сигурна, дали трябваше да продължава.. но искаше да му каже и последното.
Предупредих го, че не искам да приближава до мен, не искам да говори с мен освен ако не се налага. Казах му да седи далеч от мен Джон. Защото аз не искам да съм с него... искам да съм с теб, защото обичам теб, а не него...” – защото просто тя нямаше бъдеще с него, нямаше чувства нямаше нищо.. имаше някакво скапано свързване, което се надяваше да отшуми или просто да го подтисне, да не го усеща..
Предлагаш ми приятелство.. но аз не мога да го приема... не гледам на теб по такъв начин” – харесваше й толкова много просто да се гледат и да говори в главата му, беше нещо тяхно, което правеха преди, точно така, просто лежаха и мълчаха, засипваха мислите на другия, с това което искаха да си кажат.. но тогава беше толкова лесно..
- Cara Coburn.
- Cara Coburn.
Bad ass admin
Bad ass admin

Posts : 703
Join date : 2014-01-12

https://tomorrowpeoplerpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down


Can i call it home? - Page 2 Empty Re: Can i call it home?

Post by John Young Sat Jan 18, 2014 8:47 pm

Погледна я сепнато... Как така три дни? Та нали снощи бе... Той погледна към календара на стената й.. По-дяволите. Наистина бяха три дни. Беше дошъл за няколко часа и се бе изпарил за още три дни... Мамка му. Как? Отново бе загубил съзнание? Какво бе станало? Нещо се бе объркало? Дошло му е в повече? Тялото му не го е понесло и три дни са му отнели да се възстанови? Преглътна подтискайки мислите си и я погледна.
-Не исках да те натоварвам с това.. Сигурен съм, че ти е трудно.. А и Джед ми помага... Помогна ми за способностите ми... Лекува ме. Не е направил нищо лошо... След всичко лошо което стори за първи път е... Всичко е наред.
Той замълча и вдигна всички възможни прегради в съзнанието си преди да е чула мислите му за това, което обмисляше.. Защото през последните три седмици той сериозно бе обмислял идеята да стане отново агент.. Убийствата не му доставяха удоволствие.. Но самата работа. Тръпката, задачите.. Всичко това. Тренировките, опасностите.. Издирването на нови еволюирали. Всичко това... Това бе той. Спомняшае си онзи разговор с Джедакая „Мразя те, заради това в което ме превърна.-каза Джон и присви очи. Лицето на шефът му се изкриви.. Аз те направих перфектен Джон... „ да... Наистина, но не перфектен за утрешните хора, перфектен за Ултра. За редиците им. Той настръхна. Не, нямаше да мисли това. Не сега. Притеснен от това, че Кара може да го хване, да разгадае мислите му той се приближи отново до нея ия дръпна рязко към себе си. Устните му намериха нейните и ръцете му ловко я повдигнаха. Приближи се до стената правейки няколко големи крачки. Притисна гърба й в нея и продължи да я целува. Е.. Всеки си има методи за извинение.. Кара му духаше,а той.. Той я прелъстяваше. Дланите му минаха по тялото й, повдигнаха блузата й. Свали я и я захвърли на пода. Подсмихна се докато устните му бяха върху нейните и започна да разкопчава дънките й.Отдръпна се от нея,само за да ги свали и после отново се настани между бедрата й. Джон спусна устни към врата й и започна да я целува. Спре се до ухото й и прошепа
-Какво ще кажеш за една доза старомоден секс за сдобряване?-той се подсмихна и започна отново да целува устните й. Колко беше долен! Но пък коя жена не иска Джон Янг да прави това с нея? Знаете ли всъщност ако гледаме от тази гледна точка Кара бе... Шибана късметлиика.Но дали самата тя го осъзнаваше бе един различен и много,много сложен въпрос... А в момента кръвта на Джон не циркулираше мозъка му, за да разсъждава над него. Всъщност кръвта му се спускаше много по-надолу и се целеше към.. Ами, сърцевината на Кара.
John Young
John Young
Bad ass admin
Bad ass admin

Posts : 722
Join date : 2014-01-12

Back to top Go down

Can i call it home? - Page 2 Empty Re: Can i call it home?

Post by - Cara Coburn. Sat Jan 18, 2014 9:27 pm

Кара повдигна едната си вежда, когато мислите му изведнъж получиха преградата си, замисли се какво отново бе скрил от нея и присви леко очите си, когато тялото й прилепна в неговото, сякаш всичко в нея се напасваше само по – него. Не знаеше дали за извинение или пък за това, че бе скрил отново нещо от нея и да не разпитва, но й харесваше, сякаш всичките им проблеми изчезваха за един миг нямаше следа от тях.. А това я радваше повече от всякога.
Имаше нещо между тях, нещо което беше като неразрушимо? Дали бе самата им връзка наистина такава? Наистина ли можеха да преодолеят всичко заедно? Нима връзката им бе способна да устои всичко? Или просто винаги се връщаха един при друг, защото просто не можеха един без друг. Не знаеше, имаше толкова въпроси, а сякаш отговорите бяха малко. Не знаеше наистина защо бяха заедно, може би наистина не само нейните чувства бяха толкова силни, може би и той я обичаше както твърдеше. А тя.. тя му вятваше. Тялото й се изви под допира му, тръпките преминаха през него и Кара напълно забрави всички мисли в главата си. Не знаеше защо, просто той й действаше по този начин, правеше я своя по всякакъв начин и не позволяваше на никого да я вземе..Беше тя.. негова само негова.
Кара откъсна устните си от неговите и го накара да я остави да стъпи на земята. Като пръстите й минаха под якето му прехапвайки устните си, свлече го по ръменете му, бавно започна да разкопчава блузата му, преди да я свали и нея.
-Защо не. – отговори му тя през целувки устните й се спускаха по тялото й, а коленете й се свиваха приклякайки леко надолу, така че да се свлича по гърдите му бавно, опсипвайки ги с ефирни целувки, а езичето й оставяше влажна следа по тялото му, докато не стигна до ръба на дънките му. Пръстите й ловко разкопчаха колана му, а след това копчето и ципа му, като ги смъкнаха надолу, а след това и боксерките му, разкривайки достойнството му пред очите й. Пръстите й минаха бавно по него, сякаш милвайки го, преди напълно да застане на колене пред него, а езичето й да излезне на повърхността, извън устните й и да започне бавно и внимателно да докосва началото му, а след това да се спусна бавно по целия му разкош, искаше го да.. искаше отново да го вкуси. Устните й се обвиха около него, позволявайки му достъпа отново да бъде там, където бе предната вечер. Устните й се спуснаха по члена му, като го поеха един, два пъти преди да се дръпне и отново езика й да се заиграе с него. Бавно го поемаше отново и отново между устните си, а тялото й сякаш започваше да изгаря отново и отново, за него усещаше как самата тя беше способна да се възбуди толкова пламенно само от факта, че в момента доставяше удоволствие на него.
- Cara Coburn.
- Cara Coburn.
Bad ass admin
Bad ass admin

Posts : 703
Join date : 2014-01-12

https://tomorrowpeoplerpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Can i call it home? - Page 2 Empty Re: Can i call it home?

Post by John Young Sat Jan 18, 2014 10:42 pm

Джон се подпря на стената и изви глава назад. О, да! Мамка му да! Искаше точно това. Искаше я по този начин. Искаше я по всички възможни начини. Искаше я на колене пред него, точно както бе в момента. Искаше я легнала по гръб, права.. Седнала. Върху него. Господи. Защо винаги се развращаваше така, като станеше дума за Кара? Майната му, не му пукаше. Искаше още от нея. Само нея. За няколко часа, чисто гола. Искаше да направи цялото й тяло в смучки, белези от него. Той вплете пръсти в косата й и притисна главата й към себе си и нслаждавйаки се с извратеното си съзнание, на задавянето й той се отдръпна и я повдигна. Добре че бе свалил по-голямата част от дрехите й преди малко. Сега нямаше защо да се напряга.
Янг хвана сутиена й и го свали толкова бързо,че закопчалката остана в ръцете му. Той впи устнив нейните,а ръцете му се спряха на стегнатите й гърди.Устните му се спуснаха от нейните надолу по тялото й. Мина по врата й,продължи към гърдите й,където се заигра доста дълго и продължи надолу по нея. Мина с целувки по плоският й корам и стигна до бикините й. Толквоа я искаше. Но нямаше да избързва. Щеше да й върне жеста... Този който му бе направила два пъти за по-малко от седмица. Той дръпна бикините й надолу подтискайки желанието си да ги скъса на малки парченца. Хвърли ги на земята и вдигна еиният й крак на рамото си и започна да целува вутрешната страна на бедрото й от началото на коляното до.. Това,което искаше да вкуси. Янг прокара пръст по нея и нежно го вкара в нея преди устните му да преминат по същия маршрут. Езикът му се завъртя около клитора й, подръпваше и потупваше. Замускваше илиз акачаше съсвсем леко със зъби,той движеше пръста си в нея с въртеливи движения. Не спираше нито на едното място,нито на другото. Свободната му ръка се вдигна по тялото й, мина по бедрото й което бе поставил върху рамото си,продължи нагоре към талията и ребрата й и я спря върху гърдата й. Джон отдалечи устни от нея и я погледна право в очите. Прокара език по устните си, преди отново да ги прокара по нея.
„Винаги съм се чудел Кар... Харесва ли ти като правя така?” докато думите му отекваха в главата й той отново завъртя езика си по клитора й, в същия момент вкара втори пръст в нея и притисна ръката си по-плътно към нея. Обичаше да прави всичко това. А и наистина трябваше да го правят по-често.. Много по-често. Ръката му намираща се върху гърдите й милваше външните извивки,докато палеца му се въртеше по зърното й. Той вдигна пъстрите си сиво зелени ириси отново към лицето й без да отделя устни от нея. Но желанието му то.. Не можеше да се сподавя за особено дълго време... Искаше я. Сега и то веднага.
John Young
John Young
Bad ass admin
Bad ass admin

Posts : 722
Join date : 2014-01-12

Back to top Go down

Can i call it home? - Page 2 Empty Re: Can i call it home?

Post by - Cara Coburn. Sat Jan 18, 2014 11:36 pm

Тялото й изтръпваше, устните й подпухваха, а зъбките й захапаха долната й устна, когато езика му се срещна с онази най – нежна точка, а пръстите му проникнаха в нея, имаше чувството, че е готова да достигне най – връхните си точки точно в този момент. Беше повече от това, което можеше да опише. В този момент вече нищо нямаше значение, съзнанието й беше абсолютно празно, стените й бяха паднали, а тя беше готова, напълно готова за него... за това, което отново щяха да правят.. разбира те, принципно не им се случваше толкова често, в повечето случай, беше дори наистина рядко, поне последните месеци, като махнем онези който изобщо не я бе докосвал.. да секса им бе намалял значително.
Помнеше в началото колко често се измъкваха, отделяха достатъчно време един на друг, просто трябваше да го правят по честичко, може би вместо да се карат можеха да изглаждат проблемите си правейки див секс? Да както казахме по – рано секса помага за сдобряването дори и при четириногите. Нямаше как иначе. А й кажете ми моля ви при коя двойка след скандал, не завършваше именно със секс? Да именно всичките за сдобряване правеха секс, умишлено или не умишлено. Но в момента.. Кара и Джон го правеха просто за тяхно удоволствие, за това, че не се бяха оставяли един на друг от толкова време насам. Сега нито Никол можеше да ги прекъсне, нито Стефан... освен Ръсел да изникнеше от някъде нямаше какво просто да им се случи, нали? Може би... но мислите й сякаш бяха прекъснати не само от удоволствието, което се бе засилило в тялото й, ами и от думите му, които бяха прокънтели в съзнанието й. Кара се усмихна вътрешно, а тялото й бе заляно от нова доза удоволствие, стонче се откъсна от устните й, а тялото й сякаш се разтрисаше леко, потръпваше. Мускулите на корема й се свиваха и отпускаха, кожата й настръхваше, а всичко в нея трепереше за него. По – онзи странен начин, на дяволското желание да го почувства в себе си.
Да бъде отново в нея, по всякакъв начин..
Господи, нямаш си на представа, какво ме караш да изпитвам” – прошепна тя в отговор, а вратлето й се изви на зад, очите й се вгледаха в тавана, края на опашката й погъделичка гръбнака й, а тя имаше чувството, че бе способна да припадне от удоволствието, което й доставяше Джон.. не можеше да отърси тялото си от това удоволствие, но просто не издържаше, искаше го сега, веднага.. да му се наслади напълно и необезпокоявано.. както трябваше да бъде.Кара, върна главата си, вгледа се в очите му, и едно дяволито пламъче заблестя в тях. Бутна го с бедрото си, така че тялото му се озова прилепнало на земята, а тя се озова отгоре му отърквайки се мръснишки в него..
Знаеш ли, винаги съм се чудела колко си издръжлив на дразнене” – подпита го в мислите му, като слабините й се отъркаха в неговите. Едната й ръка раздели телата им пъхайки се навътре и стигайки до члена му поемайки го между пръстите си, като започна да го намества в началото на отворчето си, но в същото време само закачаше главичката на достойнството му до нея, и после го отместваше, като се отърка отново в него, а гърдите й в неговите. Устните й бяха на сантиметър от неговите, докосвайки ги лекичко, закачайки ги само. Опашката й се катурнала на една страна като дразнеше кожата на рамото му, а очите й се бяха впили в неговите. Обичаше докато правеха всичко това, начина по който наблюдаваха в очите си.. Сякаш проникваха в душите си и се притежаваха напълно..
Хайде да се разходим” – прошепна тя и без да се обяснява просто ги телепортира на тяхното местенце, нека уточним новото им местенце.. искаше да е напълно сигурна, че Ръсел няма да подслушва и след това да ги разпитва както обичаше да прави, а й все пак не искаше отново някой да ги прекъсне, защото искаше да се наслаждава напълно и единствено на Джон.
- Cara Coburn.
- Cara Coburn.
Bad ass admin
Bad ass admin

Posts : 703
Join date : 2014-01-12

https://tomorrowpeoplerpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Can i call it home? - Page 2 Empty Re: Can i call it home?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum