Tomorrow People
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Разяснение.   EZxKVDE
↳ Добре дошли!
!
Разяснение.   Vd5Gyku▶Вие сте влезнали като:
Log in

I forgot my password

Разяснение.   INhxvfC▶Най-ново:
Latest topics
» Станете наши приятели ;;;
Разяснение.   EmptyMon Apr 07, 2014 7:13 pm by .Nathaniel

» Irena Salmon
Разяснение.   EmptyMon Mar 24, 2014 1:44 pm by Irena Salmon

» Търся си половинка, fwb & бивши
Разяснение.   EmptyTue Feb 18, 2014 5:28 pm by Aphrodite.◆

» Търся си другарче за гиф рп
Разяснение.   EmptyTue Feb 18, 2014 5:27 pm by Aphrodite.◆

» Може би вълкът е влюбен в луната и всеки месец плаче за любов, която никога няма да достигне...
Разяснение.   EmptyTue Feb 18, 2014 5:15 pm by John Young

» Another girl with severe past which made ​​her to be a bitch (Rebekah M.)
Разяснение.   EmptyTue Feb 18, 2014 1:00 pm by John Young

» CHRISTOPHER&CAMILLE.
Разяснение.   EmptyThu Feb 13, 2014 10:56 am by Camille.

» Гората
Разяснение.   EmptyWed Feb 12, 2014 5:40 pm by Clara;

» Търся си друграче за минало или бъдеще
Разяснение.   EmptyMon Feb 10, 2014 10:10 pm by Jessy Green

Разяснение.   Pyrh8MP▶Top poster:
Разяснение.   KTeTdGJ▶The Staff

Разяснение.

Go down

Разяснение.   Empty Разяснение.

Post by John Young Mon Jan 13, 2014 11:00 am

Здравейте, знам че не искате да четете това,а желаете да се впуснете в света на "Утрешните хора" Но повярвайте ми имате нужда от разяснение,за да играете тази игра. Нека започнем с описанието на сериала
"Стивън Джеймисън е на кръстопът между нормалния живот, който е водил до сега, и новия свят, който се разкрива за него. Само преди година Стивън беше най-обикновен тийнейджър докато не започна да чува гласове и да се телепортира насън, без да знае къде ще се озове утре сутрин. Сега, проблемите му са далеч по-сериозни от тези на обикновените деца. Той решава да послуша един от гласовете в главата си, който го отвежда при „Утрешните хора“ – Джон, Кара и Ръсел, които са хора от генетично напреднала раса способна на телекинеза, телепортация и телепатия.
„Утрешните хора“ са преследвани от неправителствената организация „Ултра“ и са принудени да живеят в изоставена метростанция. В организацията членуват група учени, на чело с доктор Джедикиа Прайс, които смятат „Утрешните хора“ за много сериозен екзистенциален проблем. Джедикиа ще предложи на Стивън възможност за нормален живот със семейството и най-добрата си приятелка Астрид, в случай, че му помогне да унищожат тази напреднала раса. От друга страна Кара, Джон и Ръсел ще му предложат друг вид семейство, в което той принадлежи и е добре дошъл."

Това на пръв поглед дава разяснение за всичко. Има добри и лоши играчи. Е да,но това не е всичко в света заплетен от лъжи и интриги ще разберет.
Утрешните хора не могат да убиват.Защо? Защото не са създадени,за да убиват, всеки път когато са на крачка да го направят пронизителен звук ги оглушава и променя намерениет. Силите им са наречени "Трите Т" -телепортация,телекинеза и телепатия. Всеки един от тях обаче е индивидуален и е много добър в едно от трите повече от колкото в другите две.Еволюиращите търсят своето местенце в света,като силно се надяват да има място за тяхна този свят.Еволюиралите също се делят може би на няколко касти... Бунтовниците,тези които живеят с Джон и Кара под земята и търсят начин да се спраят със зверствата на ултра и такива,които са се приспособили сред хората. Живеят сред тях и успяват някак си да се справят с дарбите си.


Ултра личности основно хора правещи експерименти върху еволюиращите.Водена от трима души компанията остава само с двама "Босове" Джедакая и наричащия себе си Основателя.Основателя-еволюиращ работи с колегите си сред които е и още един еволюиращ... Те отнемат силите на утрешните хора или по-лошо...Защо? За да създадат перфектните агенти. Всичките им програми носят различно наименование,а в тях влизат само еволюиращи. Една от най-страшните им програми е довела до много смъртни случай  и малък успех. Каква е била тази програма? Изгаряне на част от мозъка на еволюиращия или по-специално часта,която им пречи да убиват. И така... Ултра и Утрешните хора водят война... В докато се води тази война се появяват и..

Предателите еволюиращи оставящи своя вид,започващи да работят за Ултра и да стават агенти.


И така,до тук е разяснението,което можем да ви дадем от това,което се знае за сериала с развитието на сериала,ще се развива и форума.
John Young
John Young
Bad ass admin
Bad ass admin

Posts : 722
Join date : 2014-01-12

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum